Få fornøjelse af din nye kunst

 1. Få fornøjelse af din nye kunst

  Få fornøjelse af din nye kunst

  Oprettet d.

  Få fornøjelse af din kunst

  Hæng din kunst et sted med et stabilt indeklima. Fugtige og uopvarmede rum er ikke velegnede til at hænge kunsten i. Så hold fugtniveauet nede og sørg for at kunsten ikke bliver udsat for vand fra badekar, brusere, vandhaner, pools, springvand o.lign. Sørg også for at din kunst ikke hænger direkte i sollys. Selvom f.eks. vores akryl er HD-print, som er særligt modstandsdygtigt overfor sollys, så er solen den hårdeste modstander, som kan få selv den stærkeste til at blegne med tiden - hvis kunsten skal hænge i sollys, så overvej at beskytte med indramning og UV-beskyttende foranstaltninger. Placér værket, så det ikke hænger lige op ad en lyskilde. Hvis der er en lyskilde tæt på, så vælg LED, fordi LED ikke producerer varme.

   

  Hvordan rører jeg ved kunsten?

  Brug bomuldshandsker - vær især opmærksom på akrylen, som kan få ridser. Rengør derfor også kun dine værker med ridsefrie klude, tørre eller let fugtige.

   

  Hæng din kunst rigtigt

  Brug tid på at finde den rigtige placering og den rette størrelse - det vil du ikke fortryde - se mere i vores blog her om hvordan du finder den rigtige størrelse og den rigtige placering. Husk at måle to eller tre gange .-) Brug elefantsnot eller små selvklæbende puder til at holde dit værk på plads. Husk at tjekke det på underlaget et usynligt sted først.

   

  Belysning

  Brug LED tæt på din kunst og indret lyskilden, så den tager hensyn til kunstens overflade og lys i selve værket. 

   

  Farver

  Farverne på væggen betyder meget for, hvordan farverne på din kunst opfattes.

   

  Hvordan opbygger du din kollektion?

  Uanset om du har købt din første stykke fotokunst eller du har erhvervet flere, så stopper rejsen sjældent her. De fleste får blod på tanden og finder nye steder, de har lyst til at hænge kunsten op. Giv dig tid til at lede og nyd processen med at finde det næste værk, du kan mærke er det rigtige for dig. Overvej hvilke følelser, det sætter igang hos dig og hvilke følelser du gerne vil have sat igang i det rum, du ønsker kunst i. Dine valg afspejler din unikke stil, som netop er defineret af dine valg og fortæller din historie. Investér i kunst, som betyder noget for dig og fra en kunstner, hvis værker, du gerne vil have på dine vægge. 

   

  Tal om din kunst

  Fortæl om din kunst. Fortæl om kunstneren, værket, hvorfor du kan lide værket - hvad farverne eller formerne får dig til at føle. Hvad er det kunstneren vil med værket? Hvad har du fået ud af rejsen med at finde et værk, du kunne lide? Hvad betyder det, at du kan se på din kunst på din væg hver dag?

  Skriv en kommentar