Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Christensen Photography v. Poul Christensen
19340937
Hvilhusevej 91
8970 Havndal
fotografi@mail.dk
+45 21744408
 

Betaling
Betaling med Dankort, Visa dankort, Mastercard og MobilePay.
Betalingen håndteres af Dandomains OnPay-løsning og en indløsningsaftale hos nets.
Vi tager ikke kortgebyrer.
 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 


Levering
Vi pakker din kunst forsvarligt ind i sikker specialindpakning og sender med TNT, UPS eller FedEx. Dine pakker leveres til din adresse til din hoveddør og bæres ikke ind. Du kan som hovedregel forvente at modtage din bestilling indenfor 14 arbejdsdage. Leveringen sker til den adresse, du har oplyst til os ved bestilling. Der kan dog forekomme eksterne forsinkelser, der kan forsinke leveringen, som cp-art.dk ikke er herre over og derfor ikke kan stilles til ansvar for. Du bedes tage kontakt til os, hvis du ikke har modtaget din ordre indenfor de 14 arbejdsdage. Der kan forekomme udsolgte varer og i de tilfælde, vil vi underrette dig om forsinkelsen. Hvis du ønsker din vare båret ind, skal du betale for denne ydelse, den er ikke inkluderet i den gratis fragt.

 


Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til fotografi@mail.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Ingen varer kan returneres med normal post. 
Udgifterne til returnering af disse varer kan du få oplyst ved at kontakte os.
 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Hvert værk over 150cm mærkes med kunstnerens navn, dato, samt dit navn på bagsiden. Disse køb kan derfor ikke fortrydes. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen/plomberingen på varerne.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
  

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
 

Varen sendes til:
Christensen Photography
Hvilhusevej 921
8970 Havndal
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
 
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse KUN mod forudgående aftale.
 

Fortrydelsesret i erhvervskøb
Fortrydelsesretten kun gælder ved forbrugeres køb af varer hos os. Dvs. v. erhvervskøb er der ikke fortrydelsesret.
 

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
 

Varen sendes til:
Christensen Photography
Hvilhusevej 91
8970 Havndal
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 

Personoplysninger
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig hos hhv. producent og fragtfirma.  
 
Personoplysningerne registreres hos Christensen Photography og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Brug af databehandlere og dataansvarlige

Vi benytter os af eksterne virksomheder til blandt andet at assistere den tekniske drift af hjemmesiden (Dandomain) samt til bedømmelse af købsforløb og forbedringer af hjemmesiden. De er selvstændige dataansvarlige for de data, der bliver videregivet hertil.  

Vi benytter Google Analytics v/ Google Inc,  i USA, og de fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. 

Facebook Inc. er også lokaliseret i USA.

Den dataansvarlige på www.cp-art.dk er Annitta Christensen.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: fotografi@mail.dk

 

Copyright og brug af billeder

Det er ikke tilladt at downloade eller reproducere billeder fra cp-art.dk Person(er) som forsøger at reproducere billeder fra siden vil blive retsforfulgt.

 
Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Annitta Christensen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
 
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31/12/2020.

   

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Fortrydelsesformular