Tips om størrelser mm

 1. Tips om størrelser mm

  Tips om størrelser mm

  oprettet d.

  TIPS TIL AT FINDE DEN RIGTIGE STØRRELSE

  Uanset om det er et unikt maleri, en enestående original, et indrammet tryk, et lærredstryk eller fotografier, vil enhver designer fortælle dig, at tilføjelse af kunst i din boligindretning vil forbedre dit rum med farve og stil og det bliver ofte et iøjnefaldende knudepunkt i et rum. 

   

  Opgaven med at bestemme den rigtige størrelse og placeringen af nyt kunstværk kan være vanskelig. Som kunstner, der skaber brugerdefinerede malerier til mine kunder, vil jeg hjælpe med det ofte stillede spørgsmål, som så mange har, når de planlægger deres kunstkøb: ”Hvilken størrelse maleri skal jeg vælge til min væg?”. Her er en guide til, hvordan du bestemmer, hvilken størrelse vægkunst, der passer til dit værelse, for at hjælpe med at gøre udvælgelsesprocessen lidt nemmere og endnu vigtigere: mere sjov!

   

  FEJL NR. 1 & FEJL NR. 2

   

  1. værker, der er alt for små til rummet! 

  2. værker bliver hængt alt for højt på væggen!

   

  Derfor husk: mål, mål igen og tjek størrelsen af værket mod størrelsen af din væg.

   

  Farvekoordinering

  Kunsten må gerne matche dine møbler.

   

  MÆNGDEN AF møbler 

  - tag højde for mængden af ​​møbler, du har i et rum. 

  Hvis det er sparsomt med møbler, så udfylder et stort værk det visuelle felt. 

   

  Tænk på dine lofter, er der højt til loftet og mulighed for et storslået værk, eller er der lavt til loftet - hvor en mindre lærredshøjde i et bredere format måske fungerer bedst?  

   

  Husk at være på den sikre side, GO BIG! 

   

  ORIENTERINGEN -  høje, smalle vægge fungerer bedst med værker skabt i lodret retning - højformat - mens vandrette vægrum (f.eks. over sofaer i en gang) fungerer bedst med værker i bredformat. 

   

  Når du ser på de overordnede mål på vægpladsen, skal dit kunstværk tage to tredjedele til tre fjerdedele af væggen.

  GO BIG!!

   

  DIMENSIONER  - sørg for at måle op, der, hvor du ønsker din kunst. 

   

  Den rette størrelse passer i dimensionerne til omgivelserne. 

   

  Når du står tæt på din kunst, f.eks. ved dit spisebord skal værket ikke være så stort og når du ser værket på afstand, f.eks. over din sofa, skal det være større. 

   

  Over møbler - send mig gerne et foto af din væg med angivne mål. Jeg hjælper og rågiver, så du finder de rette størrelser, inden vi går igang. 

  Tommelfingerreglen når du hænger værker over møbler, f.eks. sofa, bord, kommode osv.: så skal kunsten fylde tre fjerdedele eller hele møblets bredde og ca. 15-20 cm over møblets overside.

  Nogle gange bringer et værk, der hænger skævt på den helt rigtige måde en vidunderlig visuel interesse til en væg, men når du er i tvivl, så husk tommelfingerreglen!

   

  TIP: det kan være svært at finde den rigtige placering. Har du et enkelt værk, så hæng det i øjenhøjde - sædvanligvis omkring 150 cm fra værkets midte til gulvets overflade. 

  Skriv en kommentar